Informatie
  • Waarom TeamBuddy
    TeamBuddy is een concept dat kan worden ingezet in zowel het bedrijfsleven als in de sport. Het systeem maakt gebruik van het versturen van push berichten via de mobiele telefoon. Uit ervaring is gebleken dat het moeilijk is om spelers van een team of van een club op tijd op de hoogte te brengen van wijzigingen in bijvoorbeeld trainingstijden, wedstrijden of aangepaste kleding. Of informeer juist medewerkers, teammanagers op een snelle, doeltreffende manier.
  • Hoe werkt het
    Maak als manager, beheerder (club of begeleider) een groep aan met leden. Dit kan handmatig of via een eenvoudige import functie kunnen grote aantallen binnen enkele seconden worden aangemaakt. Alle ingevoerde leden krijgen een mail met een uitnodiging en korte instructie.
  • Voor wie
    In de huidige groepchats die door groepen worden gebruikt verdwijnen vaak de belangrijke mededelingen door de onbelangrijke. Vandaar dat het via TeamBuddy alleen voor de directeur, manager, coach, de begeleider of de club mogelijk is om meldingen te versturen. Verstuur als directeur of club naar alle leden, alle groepen of juist naar een bepaalde groep begeleiders een mededeling.

  • Klik hier om je te registreren

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via de mail met support.

Inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan hier

Downloaden

De Android en Windows versie zijn binnenkort beschikbaar.